Vacature bij Haven Genk: Customer Service Officer

14 Sep 2021

Haven Genk is op zoek naar een: CUSTOMER SERVICE OFFICER  (M/V) Functieomschrijving Als logistiek bediende vervoeg je het planningsteam. Je [...]

LEES MEER

Barge Terminal

Via haar Barge Terminal vervoert Haven Genk dagelijks containers, op de meest ecologisch verantwoorde wijze en aan economisch interessante voorwaarden, van en naar de ons omliggende zeehavens met een klokvaste lijndienst.

Antwerpen : 6 afvaarten/aankomsten per week
Rotterdam : op verzoek

Terminaloppervlakte : 7 ha

Kaailengte : 500 meter

Overslagcapaciteit : 80.000 TEU per jaar

Opslagcapaciteit : 5.000 TEU

Stuffing/Stripping

In het verlengde van haar activiteiten als Bargeterminal biedt Haven Genk aan zijn cliënteel ook stuffing/stripping van containers aan. Deze activiteit beperkt zich niet enkel tot palettengoed of kisten, maar ook big bags, staalrollen en –platen, natuursteenblokken, enz...

Haven Genk beschikt over het nodige materiaal om deze goederen op professionele manier in/uit container te plaatsen/halen. Haven Genk zorgt verder voor de verzegeling van de container en staat in voor de bijbehorende administratie. Indien nodig organiseert Haven Genk ook de fumigatie van verpakking en/of stuwhout.

Forwarding

Sinds 2006 heeft Haven Genk ook een volwaardige Forwarding afdeling opgericht, dit voor zowel import als export. Deze dienstverlening bestaat uit het organiseren van de zeevracht, de afhandeling van de formaliteiten t.o.v. rederij of collega expediteur, de afhandeling van de formaliteiten t.o.v. douane en BTW, het regelen van voor- of natransport, enz... , kortom de volledige coördinatie van uw wereldwijde transporten.

Pre/On Carriage

Haven Genk heeft verder ook een wegtransportafdeling die zorg draagt voor voor- en natransport.Op die manier hoeft de klant zijn operatie niet aan te passen wanneer hij van lichtervervoer gebruik wil maken. De containers worden, zoals de klant dat al jaren gewend is, bij hem aangeboden op containerchassis. Haven Genk kan gestripte goederen ook aanleveren via huifwagen.

Andere diensten

Verscheidene rederijen hebben ervoor gekozen om stocks van lege containers op Haven Genk ter beschikking te houden voor hun cliënteel. In die optiek heeft Haven Genk gezorgd voor een volledig uitgeruste containerwasplaats en containerherstelfaciliteiten.

 

CONTACTEER ONS

nv Haven Genk

Kolenhavenstraat 6 3600 Genk-Belgium

T +32(0)89-300 660

F +32(0)89-300 670

info@havengenk.be


  

CONTACT